Antalya Manavgat Yangin / Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... / Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.

Antalya Manavgat Yangin / Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... / Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Manavgat'taki orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor
Manavgat'taki orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor from www.kibrisgazetesi.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı.

Manavgat kent merkezine ise kül yağdığı belirtiliyor. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı.

Son Dakika: Yangın nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ...
Son Dakika: Yangın nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği ... from www.zamanindahaber.com
Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Manavgat kent merkezine ise kül yağdığı belirtiliyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Antalya manavgat'ta orman yangını ! İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı
Antalya'da yeni yangın: Bir mahalle boşaltıldı from i.gazeteduvar.com.tr
Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanda çıkan yangın devam ederken, yangına müdahale eden bir orman işçisi yaralandı.

Antalya manavgat'ta orman yangını ! Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Manavgat kent merkezine ise kül yağdığı belirtiliyor. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi! Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu antalya. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama